Pages

Ads 468x60px

24 Ocak 2013 Perşembe

Edirne İli Yemekleri 8

TAVA CİĞER 830

MALZEMELERLER 1 Adet dana karaciğeri ½ su bardağı un yeteri kadar tuz l lt. sıvı yağ YAPILIŞI Ciğerin zarları soyulup ince dilimler halinde damarları temizlenerek doğranacak. Bol su ile yıkadıktan sonra büyük delikli süzgece koyup suyunun süzülmesi sağlanacak. Altı düz bir kap içine serilen un üzerine ciğerler konulup iyice karıştırılacak. Parçalar ikişer üçer kızgın yağ bulunan tavaya atılıp bir iki dakika kadar kızartıldıktan sonra delikli kepçe ile alınıp servis yapılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız