TAVA CİĞER 830
MALZEMELERLER
1 Adet dana karaciğeri
½ su bardağı un
yeteri kadar tuz
l lt. sıvı yağ
YAPILIŞI
Ciğerin zarları soyulup ince dilimler halinde damarları temizlenerek
doğranacak. Bol su ile yıkadıktan sonra büyük delikli süzgece koyup
suyunun süzülmesi sağlanacak. Altı düz bir kap içine serilen un üzerine
ciğerler konulup iyice karıştırılacak. Parçalar ikişer üçer kızgın yağ
bulunan tavaya atılıp bir iki dakika kadar kızartıldıktan sonra delikli
kepçe ile alınıp servis yapılacak.
24 Ocak 2013 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder